Overige video's

Koolvis met broccolitomatensaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 720 kcal
Koolhydraten 83 g
Eiwit 45 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
8 g

Bereiden

  1. Dep de vis droog, verdeel deze in 4 porties en besprenkel met citroensap. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en roerbak hierin de broccoliroosjes en ui 5 minuten. Voeg de gezeefde tomaten of tomatenblokjes met sap en de Italiaanse kruiden toe en kook zachtjes 2 minuten.
  3. Leg de vis in de saus. Bestrooi met zout en peper en gaar de vis zachtjes 8 minuten in de saus.
  4. Meng de pasta met 1 eetlepel olijfolie en de kruidenroomkaas. Serveer de vis met de pasta.

Variatie

Neem in plaats van koolvis eens kabeljauw of zalm.

Voedingswaarde p.p.
Energie 720 kcal
Koolhydraten 83 g
Eiwit 45 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.