Overige video's

Kooktechniek: vegen van saus

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Laat een dikke druppel saus op het bord vallen.
  2. Veeg met de bolle en puntige kant van de lepel de saus in een korte beweging één kant op.

Bereidingstip

Met een gebonden, stevige saus of een zachte puree maak je eenvoudig een veeg langs de rand van het bord. Leg de overige ingrediënten daarna pas erbij op het bord.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.