Overige video's

Komkommersoep met bosui

4 gemiddeld brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Boen de citroen schoon. Rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht.
  2. Verhit de olijfolie en fruit hierin het lichte deel van de bosui. Voeg de bouillon toe en kook zachtjes 2 minuten.
  3. Zet 2 eetlepels komkommerblokjes apart en voeg de rest met de spinazie, het citroenrasp en het -sap bij de soep. Kook 5 minuten. Pureer de soep.
  4. Roer de yoghurt, de dille, zout, peper, de rest van de komkommerblokjes en het loof van de bosui door de soep en zet deze 1 uur in de koelkast. Serveer de soep koud.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.