Overige video's

Komkommerschuitjes met pittige tonijnsalade

12 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Komkommer (235)

Bereiden

  1. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart. Halveer de komkommer en verwijder met een een lepeltje de zaadlijsten.
  2. Snijd de komkommerhelften vervolgens in 6 stukken. Meng de uitgelekte tonijn met de mayonaise en sambal. Breng op smaak met zout.
  3. Vul de komkommerschuitjes met de tonijnsalade en bestrooi met dunne ringen bosui en sesamzaadjes.

Wijnadvies

Hoe pittiger het hapje, hoe frisser je wijn moet zijn. Ga bij dit recept op zoek naar een wijn met strakke zuren en een verkwikkend karakter, bijvoorbeeld de Green Grüner Veltliner.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Komkommer (235)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.