Overige video's

Komkommerrolletjes vol knapperige groenten

10 eenvoudig hapje, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de wortel in lange dunne plakken en snijd die plakken vervolgens in dunne reepjes van circa 5 cm lang.
  2. Leg de komkommer plat op een snijplank en schaaf aan een kant met een kaasschaaf 5 plakken van de komkommer. Draai de komkommer om en schaaf zo nog 5 plakken van de komkommer. Het middelste deel met zaadjes wordt niet gebruikt.
  3. Dep de komkommerplakken droog met keukenpapier. Besmeer een kant van een komkommerplak dun met roomkaas en bestrooi met peper en eventueel wat zout.
  4. Leg een paar reepjes paprika, wortel en een pluk dille op het uiteinde van de komkommerplak. Zorg ervoor dat de dille een klein beetje uitsteekt.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.