Overige video's

Komkommerbakjes met rijstsalade en gerookte forel

Print

Bereiden

  1. Snijd de komkommer in 8 gelijke plakken. Schep de zaadjes van elk plakje een beetje eruit.
  2. Klop een dressing van de olie, het limoensap en de -rasp. Roer de rode peper en gehakte koriander erdoor.
  3. Schep de dressing door de rijst en meng de ananas en bosui erdoor.
  4. Schep de rijstsalade in de holtes van de komkommer.
  5. Leg er een stukje forel op en garneer met een blaadje koriander.

Wijnadvies

Sauvignon blanc, zoals Jean Sablenay en Ana, combineert goed met groente. Ook Lizard Riesling bevindt zich in de vegahoek, evenals droge rosé van Sensas of de Huiswijn. Wat rood betreft is merlot de ware: Jean Sablenay, Cavendrim of House of Mandela.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.