Overige video's

Kokosrijst met mango en sesam

4 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
19 g

Bereiden

  1. Laat de rijst circa 15 minuten weken in koud water. Spoel de rijst nog even na en giet af.
  2. Verhit de kokosmelk met 100 ml water en kook hierin de rijst op een lage stand in circa 20 minuten gaar.
  3. Roer de suiker en geraspte kokos erdoor en laat circa 15 minuten afkoelen.
  4. Rooster intussen het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  5. Snijd het vruchtvlees van de mango langs de pit los en snijd in plakjes.
  6. Serveer de mango met een schepje lauwwarme kokosrijst. Besprenkel met wat limoensap en bestrooi met sesamzaad.

Wijnadvies

Raboso Rosato Frizzante.

Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
19 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.