Overige video's

Kokosontbijt met mango en granola
Kokosontbijt met mango en granola
(18)

Kokosontbijt met mango en granola

Met dit ontbijt wil je iedere dag wel wakker worden! Kokosyoghurt met hazelnoten, havervlokken, honing en kokosrasp. Het recept voor dit lekkere ontbijtje vind je hier.
Categorie ontbijt
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
11 g
Vezels 10 g
Zout 0,2 g

Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 160ºC. Hak voor de granola de noten grof en meng met de havervlokken, een mespunt kaneel en een snufje zout. Verwarm de honing met de olie tot de honing helemaal vloeibaar is en schep door de haver en noten. Spreid dit mengsel uit over de bakplaat en bak de granola circa 20 minuten in het midden van de oven. Laat helemaal afkoelen op de bakplaat en schep dan de kokos erdoor. Bewaar de granola in een goed afgesloten pot.

Bereiden

  1. Snijd het vruchtvlees van de mango en sinaasappel in kleine blokjes en schep door elkaar. Verdeel een laagje fruit over 4 glazen.
  2. Schep hierop de kokos‘yoghurt' en granola. Bestrooi met (geroosterde) kokossnippers.

Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
11 g
Vezels 10 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.