Overige video's

Kokosmakronen met witte chocolade

4 gemiddeld snack, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
29 g
Vezels 6 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Klop de kokosrasp, sinaasappelrasp, poedersuiker en eiwitten door elkaar in een kom.
  2. Zet deze kom op een pan met een laagje water en breng het water aan de kook, de kom mag het water niet raken. Roer het mengsel in 5 minuten door tot een kleverig deeg.
  3. Verdeel het kokosdeeg met 2 eetlepels of een kleine ijsbolknijper in hoopjes op de bakplaat. Bak de kokosmakronen in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
  4. Neem uit de oven en laat afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie. Doop de onderkant van de kokosmakronen in de chocolade en laat ze opstijven op het bakpapier.
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
29 g
Vezels 6 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.