Overige video's

Kokos-pruimenreep met koffie ‘Jamaica’

4 gemiddeld nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Smelt alle chocolade, boter, honing en room au bain-marie.
  2. Meng de pruimen, walnoten en lange vingers door het chocolademengsel. Bekleed de vorm met bakpapier en schep het mengsel in de vorm. Bestrooi met 2 eetlepels kokos.
  3. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast om af te koelen en snijd daarna in repen.
  4. Verdeel de rum over 4 stevige glazen en giet de hete koffie erop.
  5. Garneer met de slagroom en bestrooi met de rest van de kokos en een vleugje nootmuskaat. Serveer met de kokos-pruimenrepen.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.