Overige video's

Kokos-choco

4 gemiddeld tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Kokosrasp (81)

Voorbereiden

Zet het blikje kokosmelk een nacht van tevoren in de koelkast.

Bereiden

  1. Verwarm het kokoswater op een lage stand in een steelpannetje met het kaneelstokje, de cacao en rietsuiker en laat circa 10 minuten pruttelen.
  2. Neem het blikje koud geworden kokosmelk uit de koelkast, maak open en schep de bovenste romige crème eraf.
  3. Meng de vanillesuiker met de kokoscrème en klop met een garde of mixer luchtig.
  4. Schenk de kokos-chocolademelk over in 4 grote mokken en schep er wat van de kokosroom op. Besprenkel met de kokosrasp en een snufje cacao.

Bereidingstip

In dit recept gebruik je alleen het dikke gedeelte van het blikje kokosmelk. Het dunnere kokoswater dat overblijft is heel lekker in smoothies.

Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Kokosrasp (81)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.