Overige video's

Kokos-cheesecake met mangocoulis

Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
26 g
Print

Bereiden

  1. Maal de biscuits samen met de kokos fijn en roer de boter erdoorheen.
  2. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Druk de kruimels met behulp van de bolle kant van een lepel als bodem in de springvorm en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  3. Klop de slagroom met de suiker stijf. Roer de roomkaas in een andere kom goed los met een mixer. Spatel de slagroom rustig door de roomkaas en schep dit mengsel op de taartbodem. Laat de taart afgedekt met folie nog minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  4. Pureer het mangovruchtvlees met het limoensap. Verdeel deze saus vlak voor het serveren over de taart of serveer apart erbij.

Bereidingstip

Je kunt de biscuitjes ook fijnstampen. Doe ze in een plastic zak en sla ze plat.

Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
26 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Cindy Brink 23-01-2017
Bodem was te droog, verhouding boter-biscuit dus niet goed. De vulling was net aan stijf genoeg en ook niet heel smaakvol
Lynn Sangers 11-05-2016
Heerlijke cake en lekker snel op tafel! Geserveerd tijdens mijn verjaardag en was een groot succes :)