Overige video's

Knolselderijstamppot met mosterdsaus
Knolselderijstamppot met mosterdsaus
(0)

Knolselderijstamppot met mosterdsaus

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
17 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Kook in een tweede pan in ongeveer dezelfde tijd de blokjes knolselderij gaar.
  2. Giet de aardappels af en laat ze droog stomen. Giet de knolselderij af.
  3. Verwarm de room met de mosterd. Maak van de gekookte aardappels met behulp van een stamper puree. Roer de mosterdroom erdoor.
  4. Schep de knolselderijblokjes en de bladselderij door de puree. Serveer bij deze stamppot in stukjes gesneden warme rookworst.

Wijnadvies

Schenk hierbij een goed gekoelde, lichtvoetige Beaujolais. Heeft u nog een Beaujolais Nouveau van vorig jaar liggen? Dan is dit de laatste mogelijkheid deze nog te schenken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.