Overige video's

Knolselderijsoep met rode ui-crostini

4 gemiddeld lunch, voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit de helft van de olie en fruit hierin de ui, knoflook en paprikapoeder. Voeg de knolselderij en aardappel toe en bak deze 2 minuten mee.
  2. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes met deksel 20 minuten.
  3. Verwarm de ovengrill. Fruit voor de crostini de uiringen in de rest van de olie. Voeg de suiker en 1 eetlepel water toe en stoof 3 minuten.
  4. Rooster het brood licht onder de grill. Voeg de room bij de soep en pureer de soep. Schep de bosui erdoor.
  5. Verdeel de rode ui en kaas over het brood en gratineer onder de grill. Serveer de soep in kommetjes en leg de crostini erop of ernaast.

Variatie

Vervang bosui door dille. Neem in plaats van paprikapoeder kerriepoeder of schep 1 eetlepel grove mosterd door de soep.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.