Overige video's

Knolselderijsoep met kaas en noten

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
6 g

Bereiden

  1. Verwarm de bouillon en kook hierin de knolselderij en aardappel in 15 minuten gaar.
  2. Pureer de soep, voeg de melk toe en breng de soep tijdens roeren aan de kook.
  3. Voeg vlak voor het serveren zout, peper, de bladselderij, de noten en de kaas toe.

Variatie

Vervang knolselderij eens door courgette. Neem in plaats van bladselderij bieslook of peterselie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.