Overige video's

Knolselderijfriet met peterselie-aioli

Wist je dat je met knolselderij ook heerlijke friet kunt maken? Je kunt de knolselderijfriet gewoon in de oven maken. Lekker, snel én gezond! En een goede manier om meer groenten te eten.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de knolselderij in dikke frieten. Schud ze om met de olijfolie, grof zout, peper en paprikapoeder. Rooster hoog in de oven in circa 20 minuten lichtbruin. Keer tussendoor.
  2. Maak intussen een aioli van de mayonaise, knoflook en de peterselie. Breng op smaak met citroensap en peper. Serveer de friet met de aioli.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.