Overige video's

Knolselderij met appel en hazelnoten

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
4 g

Bereiden

  1. Schaaf met een dunschiller dunne linten van de knolselderij.
  2. Blancheer de knolselderijlinten 1 minuut in kokend water.
  3. Spoel de linten af met koud water en laat uitlekken.
  4. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper.
  5. Voeg eventueel nog wat azijn toe om de dressing te verdunnen.
  6. Roer de dressing door de appel en knolselderij, voeg de peterselie toe en verdeel de hazelnoten erover.

Bereidingstip

Vervang de appelazijn door wittewijnazijn.

Je kunt deze salade een paar uur van tevoren klaarmaken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.