Overige video's

Knolselderij met amandelkorst en groentenconfetti

4 moeilijk hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng water met zout aan de kook. Snijd de knolselderij in 8 gelijke plakken van maximaal 1 cm dik en kook deze circa 10 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken en afkoelen op keukenpapier.
  2. Schil de asperges, paprika en pompoen met een dunschiller. Snijd de asperges in dunne plakjes. Snijd de paprika en pompoen in gelijke miniblokjes. Schep de groenten door elkaar.
  3. Haal de plakken selderij door de bloem en daarna door het ei. Druk ze aan beide kanten in de amandelen. Dek af en zet even in de koelkast.
  4. Meng de kruiden met de citroenrasp. Bestrooi met wat zout en versgemalen peper.
  5. Breng water met zout aan de kook en blancheer de groenteblokjes 1 minuut. Giet af en spoel onder koud water af.
  6. Schep de groenten om met wat olijfolie, een paar druppels citroensap, zout en versgemalen peper.
  7. Bak de knolselderijplakken om en om goudbruin.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.