Overige video's

Knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto

Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak plakken parmaham knapperig in de olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Bestrijk alle boterhammen met tomatenpesto en beleg de helft met kropsla, dungesneden rode ui en de parmaham.
  3. Bedek met de andere boterhammen en snijd diagonaal door.
Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.