Overige video's

Knakworst-cannelloni
Knakworst-cannelloni
(5)

Knakworst-cannelloni

Met dit recept ga je kinderen heel blij maken. En jezelf ook. Cannelloni met knakworst, spinazie en tomaat. Het perfecte gerecht voor vrijdagavond.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
14 g
Vezels 6 g
Zout 2 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de tomatenblokjes met 1 eetlepel olijfolie, de knoflook, oregano, zout en peper.
  2. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en laat de spinazie hierin handje voor handje slinken. Laat de spinazie uitlekken en meng door de ricotta. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de helft van de tomatensaus over de bodem van de ovenschaal. Beleg de lasagnebladen in de breedte met wat spinazievulling en leg een knakworst erop. Rol alle lasagnebladen zo op en leg ze tegen elkaar aan in de ovenschaal.
  4. Schep de overige tomatensaus erop en bestrooi met de kaas. Bak in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
14 g
Vezels 6 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.