Overige video's

Knäckebröd met gerookte zalm

4 eenvoudig ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Vermeng de komkommer met de peper en dille en breng op smaak met citroensap.
  2. Verdeel de hüttenkäse over de sneetjes knäckebröd en leg hierop enkele plakjes komkommer.
  3. Verdeel de gerookte zalm er losjes overheen en serveer direct, bestrooi met dille.

Variatie

Vervang de zalm eens door gerookte makreel.

Wijnadvies

Scandinavië staat niet bepaald bekend om zijn wijn, maar Frankrijk gelukkig wel. Schenk hier Arthur Metz Riesling, Sauvignon Blanc van Jean Sablenay of - erg spannend - rode, lichtgekoelde Pinot Noir uit de Bourgogne bij.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.