Overige video's

Kleurrijke couscoussalade
Kleurrijke couscoussalade
(5)

Kleurrijke couscoussalade

Een maaltijdsalade is altijd een goed idee. Deze vegetarische couscoussalade met lekker veel groenten én een eitje zet je in een half uur op tafel. En de restjes eet je de volgende dag gewoon tijdens de lunch!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Stoom de zoete aardappels in circa 8 minuten gaar. Bereid intussen de couscous in de bouillon. Rasp de sinaasappel en verdeel het vruchtvlees in partjes. Rooster de zonnebloempitten in een droge, hete koekenpan.
  2. Meng de wortel met de aardappel, kool, biet, zonnebloempitten, sinaasappelpartjes, -rasp en kikkererwten.
  3. Kook de eieren zacht. Pureer de koriander met de peterselie, honing, azijn, groene peper, kaneel en olijfolie. Giet deze dressing over de groenten en meng goed.
  4. Schep de couscous in kommen en leg de groenten erop. Leg de gehalveerde eieren op de salade.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.