Overige video's

Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

4 eenvoudig nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Hoofdingrediënten Kiwi (42) Mango (132)

Bereiden

  1. Verdeel de kiwi en mango over de borden. Sprenkel er citroensap over.
  2. Pureer de bosvruchten en meng de wijn erdoor. Giet deze coulis vlak voor het serveren in een straaltje over de vruchten.
  3. Garneer eventueel met de granaatappelpitjes.

Variatie

Vervang diepvriesbosvruchten door bosvruchtenjam. Maak een minibowl en neem in plaats van bosvruchtencoulis granaatappelsap.

Wijnadvies

Erg lekker met Castilo de las Almenas Moscatel of de bruisende Yellow Tail Moscato.

Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Hoofdingrediënten Kiwi (42) Mango (132)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.