Overige video's

Kiwi-komkommerchutney

2 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 103 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g

Bereiden

  1. Halveer de komkommers in de lengte en verwijder de zaadjes met een spitse lepel.
  2. Snijd de komkommers in plakjes van 1/2 cm. Bestrooi ze met zout en laat ze 10 minuten staan. Spoel ze af en dep ze droog.
  3. Doe alles, behalve de kiwi's, in een pan. Stoof zachtjes zonder deksel 25-30 minuten tot de massa is ingedikt.
  4. Voeg zout en peper toe, schep de kiwiblokjes erdoor en kook nog 2 minuten.
  5. Verdeel de chutney over brandschone potten. Schroef de deksels erop en laat omgekeerd afkoelen.
  6. Lekker bij vlees en kip.

Variatie

Voeg in plaats van knoflook 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 103 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.