Overige video's

Kipstoof met citroen, artisjok en olijven

Klaar? Stoven maar! Deze kipstoof met citroen, artisjok en olijven is een feestje om naar te kijken. Je hebt er wel wat ingrediënten voor nodig – de meeste heb je waarschijnlijk al in huis – maar dan heb je ook wat! Eet smakelijk.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 65 g
Vet
Waarvan verzadigd
59 g
16 g
Vezels 4 g
Zout 3,4 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Bestrooi de kippenbouten met zout en peper, leg ze bij de uien en bak ze aan.
  2. Voeg de gember, het kaneelstokje, citroenrasp, -sap en de kippenbouillon toe en stoof afgedekt zachtjes circa 25 minuten.
  3. Schep de paprika, olijven en artisjok erdoor en verwarm nog circa 10 minuten. Bestrooi met de peterselie en serveer met de citroenpartjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 65 g
Vet
Waarvan verzadigd
59 g
16 g
Vezels 4 g
Zout 3,4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.