Overige video's

Kipsticks met korianderraita

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng door de kipblokjes de olijfolie, zout, peper, het citroensap en gemberwortel. Laat dit 15 minuten intrekken.
  2. Meng intussen de ingrediënten voor de korianderraita.
  3. Rijg de kipblokjes afgewisseld met courgette en sjalotjes aan de spiesen (leg houten spiesen even in water om verbranden te voorkomen).
  4. Rooster de sticks circa 10 minuten onder een hete ovengrill of in een grillpan of op de barbecue. Keer ze regelmatig en bestrijk ze met de marinade. Serveer de raita erbij.

Bereidingstip

Lekker met een groene salade en stokbrood.

Variatie

Vervang koriander door basilicum. Neem in plaats van kipfilet kalkoenfilet of varkensfricandeau.

Wijnadvies

Een heerlijk Sauvignon Blanc-gerechtje. Kies maar: Sensas, Danie de Wet, Gamma of Sea Breeze.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.