Overige video's

Kipschnitzel met mosterdrisotto

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 96 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
12 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie en de boter en fruit hierin de ui. Voeg de rijst toe en bak deze mee met de korrels glanzen.
  2. Voeg 1 soeplepel bouillon toe en roer deze door de rijst. Als de bouillon door de rijst is opgenomen voeg je een nieuwe lepel bouillon toe. Herhaal dit in circa 20 minuten tot de rijst gaar en romig is.
  3. Bak intussen in 3 eetlepels olijfolie de kipschnitzels in circa 15 minuten rondom bruin en gaar.
  4. Roer de rest van de olijfolie, de mosterd en 2 eetlepels kaas door de risotto en laat het met de deksel op de pan circa 3 minuten staan.
  5. Bestrooi de risotto met de rest van de kaas en de perselie. Serveer met de kipschnitzels.
  6. Lekker met diepvriesgroenten.

Variatie

In plaats van kipschnitzels smaken gehaktschnitzels ook lekker bij de risotto.

Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 96 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.