Overige video's

Kipschnitzel met aardappelsalade

Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 1,2 g
Print

Bereiden

  1. Leg de kipfilets tussen 2 vellen folie en klop ze met de achterkant van een koekenpan tot circa 1 cm dik. Bestrooi elke filet met bloem.
  2. Haal de filets daarna door het ei en laat iets uitlekken. Bedek de filets vervolgens met het paneermeel.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de schnitzels aan beide kanten in 6-8 minuten gaar en goudbruin. Kook de krieltjes gaar en meng ze met de rest van de ingrediënten voor de salade.
  4. Serveer de salade bij de schnitzels.
Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 1,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.