Overige video's

Kipsaté met cashewnotensaus

Kipsaté mag niet ontbreken tijdens een Indische rijsttafel. Wees er snel bij, want deze kipsaté met cashewnotensaus zal niet lang op tafel blijven staan.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Marineer de kipdijfilet circa 5 minuten in de 3 eetlepels ketjap en de zonnebloemolie. Rijg de kip aan satéprikkers en rooster 3-4 minuten per kant onder de ovengrill of in een hete grillpan.
  2. Serveer met een sausje van de ketjap manis, citroensap, sambal oelek en de cashewnoten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.