Overige video's

Kipsaté met ananas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 565 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
5 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (252) Pinda (31)

Bereiden

  1. Week de satéstokjes in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen.
  2. Meng de kipfilet met de chilisaus en laat even intrekken. Rijg de kipblokjes om en om met de ananas aan de satéstokjes.
  3. Verhit de olie en rooster hierin de satétjes 3-4 minuten per kant. Keer regelmatig om.
  4. Verwarm intussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Serveer de kipsaté met de satésaus en bestrooi met gehakte pinda's.

Variatie

De satésaus is ook lekker bij geroosterde groentespiesjes met partjes rode ui, stukjes gele paprika, cherry-/kerstomaatjes en blokjes courgette.

Voedingswaarde p.p.
Energie 565 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
5 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (252) Pinda (31)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.