Overige video's

Kipsalade met noten en druiven

6 eenvoudig voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst en laat afkoelen.
  2. Verwarm de bouillon en kook hierin de kipfilet in circa 10 minuten zachtjes gaar. Neem de kip uit de pan, laat afkoelen en snijd het vlees in stukjes.
  3. Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  4. Rooster de noten in een droge, hete koekenpan.
  5. Meng de rijst, kip, bleekselderij en druiven door elkaar. Schep de dressing er luchtig door.
  6. Serveer de salade op de sla en garneer met de geroosterde noten.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.