Overige video's

Kippenstoof met kaneel en komijn

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g
Hoofdingrediënten Honing (638)

Bereiden

  1. Bestrooi de kipkarbonades met zout en peper en bak ze lichtbruin in de olijfolie.
  2. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze even mee.
  3. Giet de bouillon erbij en voeg het kaneelstokje, de honing, de koriander, de komijn en de pruimen toe.
  4. Stoof zachtjes 20 minuten. Verwijder het kaneelstokje. Bestrooi het gerecht met de peterselie.

Bereidingstip

Lekker met rijst of couscous.

Variatie

Vervang kipkarbonades door kipfilet of drumsticks. Neem in plaats van een kaneelstokje ½ theelepel kaneelpoeder of koekkruiden.

Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g
Hoofdingrediënten Honing (638)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.