Overige video's

Kippensoep met citroen en saffraan

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 95 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Hoofdingrediënten Bleekselderij (169)

Bereiden

  1. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de sjalot en bleekselderij circa 5 minuten. Week intussen de saffraan in een paar eetlepels bouillon.
  2. Giet alle bouillon, saffraan en de bouillontabletten in de pan en breng aan de kook.
  3. Klop de eieren los met wat citroensap en geraspte citroenschil. Voeg er al kloppend wat hete bouillon aan toe. Giet de eieren in de pan en roer nog even goed door.
  4. Laat de soep niet meer koken en voeg eventueel nog wat saffraan toe.
Voedingswaarde p.p.
Energie 95 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Hoofdingrediënten Bleekselderij (169)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.