Overige video's

Kippenbouillon met lentegroenten

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng de bouillon aan de kook. Kook hierin de wortel, peultjes en prei 2 minuten.
  2. Voeg dan de doperwten toe en kook nog 3 minuten.
  3. Schep de verse kruiden erdoor. Serveer de soep in borden of kommen en verdeel de kipreepjes erover.

Bereidingstip

Neem platte peterselie, kervel en bladselderij als groene kruiden.

Variatie

Voeg eens 2 eetlepels sojasaus bij de soep. Vervang de verse kruiden door blaadjes spinazie.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.