Overige video's

Kipkarbonade met olijven

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
9 g
Hoofdingrediënten Rijst (74) Broccoli (124)

Bereiden

  1. Bestrooi de kipkarbonades met zout en peper. Bak de kip rondom goudbruin in de olijfolie. Schep de karbonades uit de pan.
  2. Fruit de ui en de knoflook in het braadvet, voeg de tomaten met sap en de olijven toe en verwarm.
  3. Leg de kipkarbonades erbij en stoof zachtjes 25 minuten.
  4. Kook intussen de pasta of rijst en de broccoli. .
  5. Bestrooi de kip met de peterselie en serveer met de pasta of rijst en de broccoli

Variatie

Neem in plaats van kipkarbonades eens ribkarbonades. Vervang peterselie door 1 eetlepel gehakte verse salie of basilicum.

Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
9 g
Hoofdingrediënten Rijst (74) Broccoli (124)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.