Overige video's

Kipgehaktbrood met spinazie en tomaatjes

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 3 g
Zout 0,9 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Bekleed de bakvorm met bakpapier.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Maal de kipfilet fijn in de keukenmachine, voeg vervolgens het brood en de spinazie toe en mix tot een geheel.
  3. Doe het kipmengsel in een kom en voeg het ei, de mosterd, knoflook, ui, oregano, tomaatjes en pijnboompitten toe. Meng goed door en breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep het gehakt in de bakvorm, druk stevig aan en zet circa 40 minuten in de oven. Neem het kipgehaktbrood uit de oven, laat even afkoelen en snijd in plakken.

Bereidingstip

Maak dit gerecht compleet met een frisse salade, kijk elders op boodschappen.nl

Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 3 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.