Overige video's

Kipgehaktballetjes met salsa verde

8 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Parmezaanse kaas (362)

Bereiden

  1. Schenk de melk in een diep bord en laat de sneetjes brood erin weken. Hak de knoflook fijn.
  2. Knijp het brood goed uit en meng met het kipgehakt, de Parmezaanse kaas, 1 eetlepel oregano, de helft van de knoflook, zout en peper. Rol met vochtige handen tot circa 30 balletjes.
  3. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de balletjes in circa 8 minuten gaar en goudbruin. Keer regelmatig.
  4. Pureer de olijfolie met 2 eetlepels water, de peterselie, kappertjes, 1 eetlepel oregano en de rest van de knoflook tot een grove salsa. Breng op smaak met zout en peper en serveer bij de gehaktballetjes.

Wijnadvies

Drink bij deze kipgehaktballetjes J. Meyer Pinot Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Parmezaanse kaas (362)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.