Overige video's

Kipfingers met gebakken aardappels en citroensaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
5 g

Bereiden

  1. Verhit de helft van de olie en bak hierin al omscheppend de aardappelschijfjes circa 15 minuten.
  2. Meng de bloem met de kerrie en haal de kipfilet erdoorheen. Verhit de rest van de olie en bak hierin de bebloemde kiprepen rondom in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
  3. Kook intussen de broccoli met zout beetgaar. Meng de ingrediënten voor de citroensaus.
  4. Bestrooi de aardappels met zout en serveer ze met de kipfingers, broccoli en citroensaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.