Overige video's

Kipfilet met spinazie, rozijnen en gebakken aardappelpartjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g

Bereiden

  1. Verhit 1 eetlepel bakproduct in een koekenpan en bak hierin de aardappelpartjes op middelhoge stand in 12-15 minuten goudbruin. Schep of schud ze regelmatig om.
  2. Verhit ondertussen 2 eetlepels bakproduct in een braadpan en wacht tot het bruin kleurt. Bak de kipfilets op een hoge stand in circa 3 minuten rondom lichtbruin. Bak ze vervolgens in circa 15 minuten op middelhoge stand goudbruin en gaar.
  3. Verhit ondertussen 1 eetlepel bakproduct in een wokpan en fruit hierin de uienringen glazig.
  4. Schep de knoflook en spinazie erdoor en roerbak circa 5 minuten tot de spinazie geslonken is. Roerbak de rozijnen nog een paar minuten mee.
  5. Breng op smaak met zout en peper en verdeel de spinazie, aardappeltjes en kipfilet over borden.
Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.