Overige video's

Kipfilet gevuld met roomkaas en spinazie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g

Bereiden

  1. Snijd de kipfilets horizontaal in. Bestrijk de binnenkant van de kipfilets met pesto. Verdeel de roomkaas en spinazieblaadjes erover.
  2. Vouw de kipfilets dicht en steek ze vast met een prikker. Bestrooi de kip met zout en peper.
  3. Verhit de olijfolie en bak de kipfilets 7 minuten per kant. Blus het bakvet af met een scheutje witte wijn.
  4. Lekker met tagliatelle.

Wijnadvies

Deze kipfilet is ook helemaal vol van Sauvignon Blanc. Sensas, Danie de Wet of Qué Mas bijvoorbeeld. Of is er misschien nog ruimte voor Nava Real Rueda?

Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.