Overige video's

Kipfilet gevuld met pesto en parmaham

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 55 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
10 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder eventuele peesjes uit de kipfilet. Snijd de kipfilet in de lengterichting open. Leg hier om en om wat plakjes tomaat en mozzarella tussen.
  2. Smeer de kipfilet in met pesto. Strooi er zout en peper over. Omwikkel het geheel met parmaham (steek er eventueel een prikkertje in om vast te zetten). Leg de kip in de ovenschaal(tjes)
  3. Zet de ovenschaal(-tjes) circa 25 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is.
  4. Lekker met pasta en tomatensaus en een ovenschoteltje van gemengde groenten, knoflook en verse kruiden.

Variatie

Vervang verse tomaat door reepjes gedroogde tomaat. Of leg enkele blaadjes basilicum op de mozzarella en tomaat in de kipfilets.

Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 55 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.