Overige video's

Kipfilet gevuld met mosterd en mozzarella

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
9 g
Vezels 0 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (253) Mozzarella (148)

Voorbereiden

Leg de kipfilets plat op een snijplank en snijd ze horizontaal in. Klap de filets open en sla iets platter met de zijkant van het mes. Bestrijk de filets met de mosterd en leg op elke filet een halve bol mozzarella. Bestrooi de mozzarella met de rozemarijn en maal er wat peper over. Klap de andere helft van de kipfilet over de mozzarella en steek het vlees vast met een paar prikkers.

Bereiden

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilets in circa 5 minuten om en om bruin. Voeg een scheutje wijn toe en laat even koken.
  2. Leg een deksel op de pan en laat de kipfilet in circa 5 minuten gaar worden. Neem de kip uit de pan en houd warm op een schaal onder een deksel.
  3. Roer de aanbaksels in de pan los en roer er een klontje boter door. Giet de saus over de kipfilets en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
9 g
Vezels 0 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (253) Mozzarella (148)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.