Overige video's

Kipfilet gevuld met garnalen en dille

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
2 g

Bereiden

  1. Snijd de kipfilets in de lengte voorzichtig in met een scherp mes zodat je een envelopje krijgt. Haal de haasjes (de langwerpige stukjes) los en snijd ze heel fijn.
  2. Meng de haasjes met de garnalen en dille en breng op smaak met zout en peper.
  3. Vul de inkepingen met dit mengsel en druk het vlees goed dicht. Zet vast met een cocktailprikker of een stukje keukengaren.
  4. Verhit de boter en olie in een koekenpan en braad hierin de kipfilets op een lage stand in circa 20 minuten rondom gaar.
  5. Laat afgedekt even rusten en snijd de filets in dikke plakken.
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.