Overige video's

Kipfajita’s met avocado en watermeloensalsa

Voedingswaarde p.p.
Energie 920 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
10 g
Print

Bereiden

  1. Meng in een kom de komijnpoeder, paprikapoeder en 2 eetlepels olijfolie. Schep de kip erdoor, breng op smaak met zout en peper en marineer minimaal een half uur.
  2. Doe de watermeloen, koriander en rode ui in een kom en schep om. Sprenkel er limoensap en 2 eetlepels olijfolie overheen en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan op middelhoge stand en bak hierin de kip in circa 8 minuten goudbruin.
  4. Serveer de kip in de tortilla's met avocado, zure room en de watermeloensalsa.
Voedingswaarde p.p.
Energie 920 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.