Overige video's

Kipcurry met bloemkool

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
16 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (255) Rode peper (410)

Bereiden

  1. Verhit de helft van de olie en bak hierin de kipreepjes goudbruin. Schep de kip uit de pan.
  2. Voeg de rest van de olie toe en roerbak hierin de ui, rode peper, gember, koriander, komijn en kaneel.
  3. Giet de kokosmelk en kippenbouillon erbij. Voeg de kip en de bloemkoolroosjes toe en stoof 15 minuten zachtjes zonder deksel op de pan.
  4. Verwijder eventueel het kaneelstokje. Lekker met witte rijst of notenrijst.

Wijnadvies

Viognier-Marsanne van Poème of Zuydpunt Viognier-Chenin Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
16 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (255) Rode peper (410)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.