Overige video's

Kip parmigiana met aardappeltjes en salade

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Vezels 6 g
Zout 3,2 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan op een hoge stand en bak hierin de kipschnitzels in circa 4 minuten rondom goudbruin.
  2. Meng intussen de tomatensaus met de knoflook en Italiaanse kruiden en schep in een ovenschaal. Leg de kipschnitzels op de tomatensaus, bestrooi met de Parmezaanse kaas en scheur de mozzarella erover.
  3. Bak circa 15 minuten in de oven. Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in dezelfde koekenpan en bak hierin de aardappelpartjes met de rozemarijn in circa 10 minuten gaar en goudbruin.
  4. Doe de gemengde salade in een kom en besprenkel met de azijn en de rest van de olijfolie. Serveer de gegratineerde kip met de aardappeltjes en salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Vezels 6 g
Zout 3,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.