Overige video's

Kip-minestrone

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1075 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
63 g
18 g
Vezels 11 g
Zout 6,1 g

Bereiden

  1. Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit de olijfolie in een soeppan en bak hierin de kip lichtbruin. Schep de kip uit de pan.
  2. Bak in het braadvet de ui, knoflook, wortel, bleekselderij en aardappel kort aan. Giet de bouillon erbij en voeg de kip weer toe. Kook de soep zachtjes 15-20 minuten.
  3. Schep de kip uit de soep en haal het vlees van het bot. Pureer 1/3 deel van de soep en meng het gepureerde deel met de courgette, doperwten en bonen door de soep. Kook zachtjes 3-4 minuten.
  4. Schep de kip en spinazie door de soep. Serveer de soep in diepe borden met het brood, de pesto en de Parmezaanse kaas erbij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1075 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
63 g
18 g
Vezels 11 g
Zout 6,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.