Overige video's

Kip met peultjes en pinda's

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
4 g

Bereiden

  1. Meng de kipfilet met 2 eetlepels sherry, de helft van de maizena, de gember en 1/2 theelepel zout.
  2. Blancheer de broccoli 1 minuut, voeg de peultjes toe en blancheer nog 1 minuut. Giet de groenten af en spoel er koud water over.
  3. Verhit de wokolie en fruit hierin de rode peper, knoflook en sjalot kort. Voeg de kipblokjes toe en bak ze rondom bruin.
  4. Meng de rest van de sherry met de rest van de maizena, de sojasaus en sambal en schep dit mengsel door de kip.
  5. Rooster de pinda's in een droge, hete koekenpan.
  6. Meng de broccoli en peultjes door de kip en bestrooi met de pinda's.
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.