Overige video's

Kikkererwtensalade met chorizo en tonijn

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 910 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
11 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de chorizo en paprika. Schep dit met het bakvet door de kikkererwten.
  3. Voeg de tonijn, olijven, pesto, eventueel extra olijfolie, zout en peper toe aan het kikkererwtenmengsel. Verwarm de broodrepen circa 5 minuten in de oven.
  4. Schep de rucola door de salade en serveer de salade met het brood en wat olijfolie om te dippen.

Bereidingstip

Vervang de chorizo in dit recept door salami.

Neem in plaats van rucola geblancheerde peultjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 910 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.