Overige video's

Kikkererwten pasanda

Pasanda is een populair Indiaas vleesgerecht, maar deze variant is lekker vegetarisch! In plaats van vlees gebruik je kikkererwten. De cashewnoten geven een fijne bite. Dit gerecht valt goed in de smaak bij kinderen!
Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Vezels 8 g
Zout 0,2 g
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de ui goudbruin. Pureer met 100 ml water.
  2. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tomaten met de kaneel, rozijnen, cashewnoten, koriander en komijn. Pureer dit tomatenmengsel.
  3. Meng de maizena met 100 ml water. Voeg de gepureerde ui toe aan de tomaten en bak 4 minuten op middelhoge stand. Voeg de aangelengde maizena, kikkererwten en het vocht van de kikkererwten toe en kook circa 8 minuten op middelhoge stand. Serveer de curry met de rijst. Bestrooi met de bosui en peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Vezels 8 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.